Facebook

Kirjaudu

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
85638

Toiminta

Eräveikkojen toiminnan tavoiteena on luoda jäsenistölleen mahdollisimman hyvät ja monipuoliset toimintaedellytykset harrastaa: metsästystä, ulkoilua, ammuntaa ja kilpailuja sekä viettää laatuaikaa luonnonparissa.

 

Metsästyksessä toiminnan lähtökohtana on kestävän käytön ja luonnonmonimuotoisuuden korostaminen. Riistakannoista pidetään huolta riistaruokinnoilla, riistapelloilla, pienpetopyynnillä sekä tarvittaessa saaliskiintiöillä ja rauhoitusalueilla. Yhteisjahdeissa on pyritty takaamaan kaikille mahdollisuus harrastaa itselleen mieluisinta metsästysmuotoa ja oman koiran puuttuminen ei ole muutenkaan este metsästyksen harrastamiseksi.

 

Eräveikot on myös yhdessä maanomistajien kanssa ollut rakentamassa useita tuli- ja taukopaikkoja, jotka ovat vapaasti myös kaikkien ulkoilijoden käytössä. 

 

Eräveikkojen skeet- ja trap-radat ovat tällä hetkellä Kouvolan ainoat siviileille käytössä olevat haulikkoampumaradat. Eräveikkojen ammuntatoiminta onkin painottunut suurelta osin haulikkoammuntaan, mutta myös kivääri- ja pistooliammunnanharrastajia löytyy. Kiväärirata on Rhy:n hallinnoima, mutta sekin löytyy samalta alueelta kuin Eräveikkojen haulikkoradat. 

 

Kerho järjestää vuosittain sekä jäsenistölleen tarkoitettuja, että myös yleisiä kilpailuja. Viime vuosina kilpailut ovat keskittyneet ampumakilpailuihin sekä ajokokeisiin.

 

Varsinaisen luonnossa tapahtuvan toiminan lisäksi on järjestetty myös matkoja alan messuille ja pidetty talkoita Hollituvan ja metsästyspaikojen kunnostamiseksi. 

 

 

 

 

Kalenteri

toukokuu 2022
M T K T P L S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ajankohtaista

Vuoden 2021 Haulikkovuorot alkavat pyöriä viikosta 22 alkaen TI, KE ja TO klo 17-20

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 Elimäen Eräveikot Ry.